csilláutos

2010.01.17. 20:34

a csend rend napjai ezek...

legalábbis egy viszonylagos nyugalomé.természetesen megtöri eme békeidőket a varrógép darálása (amit igen,nos én idézek elő),Süti,Balázs,Anna és hasonlóan vígkedélyű fiatalok felbukkanása és a szomszédból átszűrődő zajok(melyek okát a mai napig homály fedi).

Dóri lelkesen azazhogy fáradtan tanul,Poxy misztikus elvonulást gyakorol,Mesi és Atesz még sokkal de sokkal misztikusabban vonul el.Réka és Tc moziban van,Regina pedig a végtelen róna gyermekeként száguldozik a hódmezővásárhelyi pusztán,feltehetően Csöpi nevezetű rémkutyájukat üldözve.Én pedig tegnap este óta zúzok és most,hogy végre lett ollóm,cérnám,anyagom,centim estébé....most...nos igen.Elfogyott az orsóról a cérna és eme számomra idegen lény (a szovjet varrógépről van szó) nem fedi fel előttem az orsózás titkát.Mondhatni nem könnyíti meg a dolgom...nade félre a borúval,nagyon szép rend lett,mivel Réka és Tc eldöntötték,hogy nagyon élvezetes programként beiktatják a mozi elé a rendrakást.Igenigen.szép lett.BRÁVÓ.

Most távozom barátaim.

Olá

Áhoj 

megilyenek....

A bejegyzés trackback címe:

https://idaota.blog.hu/api/trackback/id/tr251680352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tom Stoppard 2010.01.17. 21:09:13

rendnapjai húde jó

Gabi majd varrd meg a ruhánkat!
Tc, Réka imádnivaló a rendrakási hajlamodás...
Ma még a mágikus-mesebeli Almáson...

hu hu hu
süti beállítások módosítása