Tisztelt Hölgyeim és Uraim, Kedves Barátaim, mit is mondhatnók a jelen helyzetéről úgy országunknak, mint akár nemzetünknek?

Mai napság, Kedves Barátaim, a tavasz meglehetős késéssel érkezett kies hazánkba, szinte biztos, hogy rosszindulatú ellenségei nemzetünknek és országunknak drága forintokrét lízingelték ezen gyönyörteljes, ősmagyar évszakot sógor-komáik offshore cégein keresztül, hogy az áfát és a többit ami nekik még ezen felül nem jár, visszaigényeljék.

Na de hagyjuk a politikát, beszéljünk inkább a választásokról. Talán inkább kiválasztásnak kellene hívni, hisz a nemzet teste kiválasztja az ő méreganyagait, amelyek elindulnak a választásokon az ő szavazataiért. Tisztelet a kivételnek, ami, hogy van-e, majd kiderül. Vagy nem.

A Radikális Szabadidő Színházban az évad vége tetőzik. Tegnap három Törlyei brut(ál;) pezsgő segítségével eltemettük Brutust. No comment.

Április 11-én temettük a Zsiráfivóhelyet. Érdemes volt elmenni az előadásra, és/vagy az azt követő torra a Tűzraktérbe! Sok próba és tréning és előadás után azt mondhatom, hogy a színház az, amikor pontosan tudod, mi fog következni a színpadon, de sikerül magaddal és a közönséggel is tökéletesen elhitetned, hogy fogalmad sincs. Látod? Nem látod? Na látod! :)

 

Itthon én voltam a heti revizor, akinek a vécépapír biztosítása a feladata. Ezt a feladatot teljesítettem. Mikor ezeket lejegyzém, az Úr 2010. esztendeje április 9-edik napja körül, plusz-mínusz egy ;) Szóval ekkor Atesz Székelyföldre utazott, esküvőre (nem az övé... ;), Emese és Réka Tartuffe-ot néznek a Tűzraktérben, Dóri általam ismeretlen helyre távozott, Regina bizonyára dolgozik, én pedig Petőfit hallgatok, dohányzom (találtam a fiókom legmélyén egy utolsó utáni Viceroyt:), és írom ezt a blogot.

 

Az erő legyen mindannyiótokkal!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://idaota.blog.hu/api/trackback/id/tr851905275

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Tűzraktér 2010.11.08. 13:16:17

Helyszín: 1061 Bp., Hegedű u. 3. Látogatás: 2009. szeptember 24. 18:00-22:10 > Ez az egyre szaporodó biciklis társadalom fundamentalista belső keménymagjának gyűjtőhelye. Tudjátok az...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása